Autoradio met navigatie 1 din

Bent u op zoek naar een navigatie voor in de auto, dan is de autoradio met navigatie 1 din iets voor u. De Eonon G1306 DE 1 DIN is de meest solide en degelijke uitgave onder de navigatie-sets.

Deze autoradio met navigatie 1 din wordt geleverd met de achtergrond kleuren; rood, blauw en groen. Met beeldenweergave in 2D en 3D houdt u een perfect overzicht over de te volgen route.

Eonon G1306 DE 1 DINDit Multimedia-apparaat met de volgende installatiematen 180(L)x165(Br)x50(H) past vrijwel in elk type auto. Met Voice Commander bedient u dit systeem handsfree.

Deze autoradio met navigatie 1 din is voorzien van software van Sygic met daarbij geleverd de meest recente Nederlandstalige mappen. Optioneel zijn: Australiƫ, Nieuw-Zeeland, West-Europa, USA en Canada.

Met het anti-diefstal front wordt het de inbreker onmogelijk gemaakt om uw autoradio met navigatie te ontvreemden, een handige toevoeging in je preventie-aanpak voor autodiefstallen, dus. De autoradio met navigatie 1 din is een geavanceerd navigatie-middel met een ingebouwde DVB-T functie.

Echter met het oog op uw eigen veiligheid wordt het afgeraden om video te kijken tijdens het autorijden.

Uw autoradio met navigatie 1 din geeft uw medepasagiers natuurlijk wel de mogelijkheid om tijdens een voor hun saaie autorit een video bekijken.