Autoradio met navigatie en bluetooth

De nieuwste autoradio snufjes

De nieuwste technieken zijn gebruikt in de autoradio met navigatie en bluetooth. Want door de combinatie van navigatie en bluetooth kun je gemakkelijk, vanuit je eigen adreslijst een reisdoel uploaden terwijl je naar een muziekje luistert, allemaal in één apparaat. Het dashboard is immers al vol genoeg met de noodzakelijke meters en gadgets!

Je navigatie is zo ook mooi weggewerkt in je dashboard je verliest dus bijna geen zicht op de weg.

Bluetooth-logoMet een autoradio met navigatie en bluetooth kun je natuurlijk allereerst een heerlijk muziekje opzetten en tegelijk kan de autoradio met navigatie en bluetooth via je smartphone geprogrammeerd worden voor je reisdoel. Geen gedoe meer met losse draadjes en schermpjes die je op je voorruit moet plakken.

Doordat de autoradio met navigatie en bluetooth werkt kun je dus van tevoren je reisdoel intoetsen en dat gewoon overzetten op je autoradio met navigatie en bluetooth. Dat is veiliger en je kunt meteen gaan rijden, in plaats van eerst moeilijk te moeten gaan intoetsen waar je heen wilt. De beste toestellen laten je meteen ook toe om je bestaande bluetooth carkit te vervangen, of te koppelen. Enkele van de beste toestellen (check deze lijst!) zijn hier zeker compatibel mee!

Het programmeren van een los navigatie systeem is vaak een hoop gedoe en dat ben je met deze autoradio met navigatie en bluetooth dus gewoon kwijt. Dat is dus veel handiger!