Autoradio met navigatie klapscherm

Waarom kiezen voor een autoradio met navigatie en klapscherm?

uitklap nagivatie autoradioVeel mensen kiezen tegenwoordig voor een autoradio met navigatie klapscherm. Ten eerste vanwege het gebruiksgemak en ten tweede vanwege het feit dat men dan niet meer apart een navigatiesysteem hoeft aan te schaffen.

Met een autoradio met navigatie klapscherm kan men ervoor kiezen om het systeem te gebruiken door middel van het touchscreen dat erin verwerkt zit en meer geavanceerde autoradio’s met navigatie klapscherm werken met bediening via het stuur of een afstandsbediening. Ook zijn er systemen die werken via bluetooth.

Mogelijkerwijs zal er in de toekomst een autoradio met navigatie klapscherm zijn, dat werkt via voice-control.

Tegenwoordig zijn er steeds minder traditionele autoradio’s verkrijgbaar en kiezen fabrikanten er direct al voor om navigatie in te bouwen. Ook de duurdere automerken als Ferrari en Aston Martin bieden bij een nieuwe auto de optie aan om een radio met navigatie en klapscherm in te laten bouwen.

Voor de consument heeft zo’n autoradio met navigatie klapscherm als voordeel dat men dan niet meer met twee apparaten zit, maar alles-in-een heeft ingebouwd. Dat is waarom men kiest voor dit technische hoogstandje.

Een autoradio met navigatie klapscherm biedt de consument uiteindelijk alleen maar voordelen.